ОпштествоСкопје

Прекинато водоснабдување за дел од корисниците поради дефект на водоводна цефка на „Јури Гагарин“

Со прекинато водоснабдување денеска ќе бидат дел од корисниците од улиците „Јури Гагарин“, „Козле“ и улиците „Мокра“, „Струшка“ и „Кораб“ поради уличен дефект на водоводната цевка Ф80мм на улица Јури Гагарин 62а.

Back to top button
Close
Close