0_Магазин.ПорталЗанимливости

Преживеан од бомбардирањето на Хирошима почина на 96 години

Според Министерството за здравство, во Јапонија сѐ уште има 127.755 преживеани лица од двата напади, со просечна возраст од 84 години.

Back to top button
Close
Close