Локални избори 2021Политички партии

Предизборен собир на коалицијата на СДСМ во Битола (во живо)

Промотивен собир за старт на изборната кампања „Најдоброто за мојата општина“ на коалицијата предводена од СДСМ во Битола.

Битола, 27 септември 2021 (МИА) – Промотивен собир за старт на изборната кампања „Најдоброто за мојата општина“ на коалицијата предводена од СДСМ во Битола.

 

Back to top button
Close
Close