0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Прв концерт на првиот инклузивен хор на лица со Даунов синдром

Концертот, како што најавуваат организаторите, има за цел да покаже дека уметноста и културата можат да бидат алатки за интеграција во општеството, социјализација  и подобрување на животот на лицата со Даунов синдроми како и другите лица со  посебни потреби.

Back to top button
Close
Close