Општество

Првата дама Елизабета Ѓорѓиевска учествуваше на панел дискусијата „Визии и патувања“ во Дубаи

Сопругата на претседателот Стево Пендаровски, Елизабета Ѓоргиевска учествуваше на панел дискусијата „Визии и патувања“, во рамки на Павилјонот за жени ЕКСПО 2020 во Дубаи во Обединетите Арапски Емирати, каде имаше можноста да сподели ставови за родовата еднаквост.

Back to top button
Close
Close