0_Магазин.ПорталСцена

По скептицизмот околу вакцините, Ники Минаж „на дневен ред“ во Белата куќа

Белата куќа испрати слични повици и до други кои се загрижени за вакцините, со цел да се потисне кампањата за дезинформации во врска со нивната безбедност и ефективност.

Back to top button
Close
Close