Фотосервис

Изложба „Убавиот бунтовен Вардар“ на Зоја Богдановска

Изложба по повод одбележувањето 60 години од поплавата во Скопје со наслов „Убавиот бунтовен Вардар“ од Зоја Богдановска

Back to top button
Close
Close