СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Поради високата инфлација во Аргентина замрзнати цените на повеќе од 1.400 артикли

Владата на Аргентина поради релативно високата инфлација ги замрзна цените на повеќе од 1.400 артикли, главно храна и производи за хигиена

Back to top button
Close
Close