ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Полскиот парламент изгласа протерување илегални мигранти

Полскиот парламент изгласа легализација на протерувањето мигранти на границата. По измената на законот, Парламентот одобри и изградба на граничен објект вреден 353 милиони евра, кој ќе биде опремен со сензори за движење.

Back to top button
Close
Close