0_Македонија.ПорталКултураКултура.Портал

Поезија од Стефан Марковски застапена во меѓународна е-антологија на шпански јазик

Песни од Стефан Марковски се вклучени во антологискиот избор на шпански јазик „Tránsito de voces poéticas“ или „Премин на поетските гласови“ во е-издание на мексиканскиот книжевен портал „Revista Primera Página“.

Back to top button
Close
Close