СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Повеќе од 4,75 милиони луѓе во светот починаа од коронавирус

Најмалку четири милиони и 752.875 луѓе починаа од коронавирус во светот, додека повеќе од 231 милион и 273.010 лица беа заразени.

Back to top button
Close
Close