0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерВидео изјаваГраѓански сектор

Платформата за поврзување на мали бизниси „Акселера“ еден од победниците на регионалниот Балкатон 2021

Платформа за поврзување на занаетчии, мали бизниси, социјални претприемачи со големи организации, корпорации и инвеститори – accelera.mk е македонскиот победник на вториот регионален натпревар Балкатон 2021 за најдобро дигитално решение, организиран од Советот за регионална соработка. Зад идејата, претставена на четвртиот Дигитален самит на Западен Балкан, што се одржа од 11 до 13 октомври во Подгорица, стои млад мултидисциплинарен тим - Катерина, Анита, Дарко, Кристина, Васил и Теа, сите дел од Иванов школата за лидери – алумни асоцијација (ИСЛАА).

Back to top button
Close
Close