КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Пијанистката Ана Велиновска гостуваше на 100-годишниот јубилеј на најпознатиот фестивал за современа музика

Пијанистката Ана Велиновска гостуваше на фестивалот Денови на музиката во Донауешинген во Германија – најстариот и најпознатиот фестивал за современа музика во светот кој годинава одбележа 100-годишен јубилеј.

Back to top button
Close
Close