Дописници МКДКултураКултура.ПорталСторија

Пет децении творештво на тетовскиот ликовен уметник Александар В. Настески

Со изложба на своите дела тетовскиот ликовен уметник Александар В. Настески одбележува 50 години ликовно творештво. На оваа изложба љубителите на сликарската уметност во Тетово ќе имаат прилика да ги видат делата кои авторот ги дели на четири циклуси.

Back to top button
Close
Close