Дописници МКДКултураКултура.Портал

Песни од гевгеличанецот Стефан Марковски вклучени во антологиски избор на шпански јазик

Поезија од гевгеличанецот Стефан Марковски е вклучена во антологискиот избор на шпански јазик „Премин на поетските гласови“, во е-издание на мексиканскиот книжевен портал Revista Primera Pagina.

Back to top button
Close
Close