0_Магазин.ПорталЗанимливости

Патник оставен од сопругата на автопат во Германија

Човекот излегол од автомобилот за да испуши цигара. Но притоа, сообраќајот почнал да си тече побрзо, а неговата сопруга се оддалечила без него...

Back to top button
Close
Close