Политички партии

Партијата на пензионери повикува на масовно вакцинирање против SARS-cov-2 вирусот

КОВИД-19, повторно, не предупредува да ги почитуваме пропишаните здравствени протоколи и неодложно да го исполниме граѓанското право и обврска за чување на јавното здравје.

Back to top button
Close
Close