0_Web_Насловна-слајдерЛокални избори 2021Политика

Партиите ја конкретизираат меѓусебната поддршка на изборите

На една недела од гласањето за вториот круг на Локалните избори 2021, партиите ги повикаа граѓаните масовно да излезат и да ги поддржат нивните кандидати за градоначалници. Во вториот круг од Локалните избори, што ќе се одржи на 31 октомври 2021 година, ќе се гласа во вкупно 44 општини.

Back to top button
Close
Close