СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Парламентарни избори во Јапонија, отворени избирачките места

Избирачките места на парламентарните избори во Јапонија, каде не се очекува промена на власта, беа отворени утрово.

Back to top button
Close
Close