КултураКултура.Портал

„Парадоксот на Диоген“ вечер во МКЦ

Во Младинскиот културен центар (МКЦ) вечер ќе се одигра претставата „Парадоксот на Диоген“, во организација на танцовото здружение „Икс на квадрат“.

Back to top button
Close
Close