0_Македонија.ПорталОпштество

Пандемијата на Ковид-19 го отежнува пристапот до хормонска терапија за децата со низок раст

Ковид-19 е присутен еден период од животот, а последиците од нарушување на растот се за цел живот, апелираше претседателот на Здружението „Раст“, Александар Петровски во пресрет на  20 септември - Светскиот ден за подигнување на свесноста за растот кај децата.

Back to top button
Close
Close