0_Магазин.ПорталАвтомобили

Основана фирмата „Бугати Римац“

На својот Фејсбук-профил објави дека, по повод новата ера на неговата компанија, на сите локации на новата фирма во Хрватска и Франција, вработените добиле спој од хрватски и француски торти.

Back to top button
Close
Close