Општински вестиСкопје

Општина Центар ја активираше банкарската гаранција за изградба на „Шпанските скали“

Во буџетот на Општина Центар вратени се 6.169.500 денари, односно околу 100.000 евра, со активирање на банкарската гаранција за изградбата на таканаречените „Шпански скали“. Како што информираат од општината, до Амадеус Амадеус Девелопмент ДООЕЛ Скопје е доставена изјава за едностраното раскинување на договорот.

Back to top button
Close
Close