Општински вестиСкопје

Општина Илинден донира брзи ковид тестови во училиштата

Општина Илинден донира брзи тестови за утврдување на Ковид-19 во трите основни училишта и средното општинско стручно училиште „Илинден”.

Back to top button
Close
Close