СветСвет.Слајдер

ОН загрижени поради интензивирање на судирите во северозападна Сирија

Обединети нации го осудуваат насилството во северозападна Сирија и апелираат до сите страни да го почитуваат меѓународното право и да се воздржат од неселективни напади врз цивилната инфраструктура

Back to top button
Close
Close