0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Онлајн кампања за подигање на свеста против сексуално вознемирување на работно место

Независната истражувачка организација Реактор – Истражување во акција, лансираше онлајн кампања за подигање на свеста против сексуалното вознемирување на работното место.

Back to top button
Close
Close