0_Македонија.ПорталОпштество

Од утре втор рок за аплицирање за субвенциониран студентски оброк

Од утре повторно може да се аплицира на јавниот повик за остварување на правото на субвенциониран студентски оброк. Како што информираат од Министерството за образование и наука, вториот рок трае до 31 октомври и се однесува на сите новозапишани студенти, но и на оние кои ги исполнуваат условите, но не успеале да се пријават и да го остварат ова право во првиот рок.

Back to top button
Close
Close