0_Web_Насловна-слајдер0_Македонија.ПорталВидео изјаваПолитика

Од денеска наместо на шалтер уверение од казнена евиденција ќе се добива електронски

Преку националниот портал за услуги uslugi.gov.mk од денеска граѓаните за само неколку минути ќе можат да добијат уверение од казнена евиденција. Начинот е брз, процедурата едноставна и сигурна, со што на граѓаните им се заштедува време, пари и нерви.

Back to top button
Close
Close