ОпштествоСкопје

Одложено изведувањето водоводен приклучок на ул. 22 во Сингелиќ

ЈП Водовод и канализација Скопје информира дека изведувањето  водоводен приклучок ф 90мм на улица „22“ во Сингелиќ, што требаше да се реализира денеска, се откажува за нареден ден.

Back to top button
Close
Close