Видео изјаваЕкономија

Одбележување на 65-годишнината од пуштање во употреба на хидросистемот „Вруток“ (во живо)

Одбележување на 65-та годишнина од пуштање во употреба на хидросистемот „Вруток“ на кое присуствуваат премиерот Димитар Ковачевски, министрите за економија Крешник Бектеши, за транспорт и врски Благој Бочварски и за локална самоуправа Горан Милевски и заменик-министерот за одбрана Башким Хасани.

Гостивар, 27 мај 2022 (МИА) – Одбележување на 65-та годишнина од пуштање во употреба на хидросистемот „Вруток“ на кое присуствуваат премиерот Димитар Ковачевски, министрите за економија Крешник Бектеши, за транспорт и врски Благој Бочварски и за локална самоуправа Горан Милевски и заменик-министерот за одбрана Башким Хасани.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close