0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

Одбележување на Светскиот ден на храната

Организацијата за храна и земјоделство при Обединетите нации (ФАО) во соработка со ОУ „Крсте Петков Мисирков“ и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, денеска организира настан во битолското село Егри по повод одбележувањето на Светскиот ден на храната.

Back to top button
Close
Close