0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталОпштество

Одбележување на Светскиот ден на пчелите во Кочани

Традиционален словенечки пчеларник, донација од амбасдата на Република Словенија, ќе биде денеска свечено поставен во Земјоделскиот институт-Одделение за ориз во Кочани.

Back to top button
Close
Close