Култура

Објавени „Песни за Скопје“ и „Есеи за Скопје“ од Христо Петрески

Од печат излегоа две книги за Скопје, насловени „Песни за Скопје“ и „Есеи за Скопје“ со кои авторот Христо Петрески ја надополнува новата едиција со изданија посветени на Скопје.

Back to top button
Close
Close