0_Македонија.ПорталОпштество

Обуки за руралните жени за зголемување на нивните вештини, најавува Рурална коалиција

Поддршка на жените и младите фармери во руралните средини со цел подобрено искористување на финансиската поддршка во земјоделството од нивна страна е приоритет на Рурална коалиција во нивниот стратешки план за периодот 2021-2025 година.

Back to top button
Close
Close