ЕвропаСвет.Слајдер

ОБСЕ: Регистриравме хаос во Берлин

Набљудувачите на Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) регистрираа проблеми на изборите во Берлин, изјави шефицата на набљудувачката мисија Лолита Чигане

Back to top button
Close
Close