Линк во живоПолитика

Обраќање на претседателот Пендаровски на дискусијата „Дискриминирачки говор на дигитални медиуми – состојба и предизвици” (во живо)

Обраќање на претседателот Стево Пендаровски  на јавната дискусија на тема „Дискриминирачки говор на дигитални медиуми – состојба и предизвици”.

Скопје, 22 септември 2022 (МИА) – Обраќање на претседателот Стево Пендаровски  на јавната дискусија на тема „Дискриминирачки говор на дигитални медиуми – состојба и предизвици”.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close