НРЦ: Социјално-ранливите категории генерално информирани за КОВИД-19

Куманово, 22 декември 2021 (МИА) – Кумановци генерално се информирани за Ковид-19, задоволни се од работата на лекарите од кумановската општа болница, а незадоволство искажале од матичните лекари кои на почетокот од пандемијата услугите ги пружале преку телефон, покажаа истражувањата на Националниот ромски центар (НРЦ). Извршниот дректор на НРЦ, Ашмет Елезовски на денешната прес-конференција посочи … Продолжи со читање НРЦ: Социјално-ранливите категории генерално информирани за КОВИД-19