ЕвропаСвет.Слајдер

Норвешката нова Влада официјално ја презеде власта

Норвешката нова влада денеска официјално ја презеде власта по победата на минато месечните избори, а лидерот на лабуристите Јонас Гар Стере ја презеде премиерската функција

Back to top button
Close
Close