0_Web_АктуелноИзбрано

Ново ниво на ескалација во односите меѓу Турција и Западот

Турскиот претседател Ердоган се закани дека ќе протера десет амбасадори на западни земји, вклучително и седум членки на НАТО. Засегнатите земји во неделата разговараа за соодветен одговор на Ердоган. За што се работи?

Back to top button
Close
Close