Дописници МКДМИА ИстражуваОпштествоРепортажа

Новинари на АБНА во посета на Археолошкиот парк Улпијана на Косово

Првата средба со римскиот град или посета на Улпијана, ни беше овозможена од нашите домаќини, колегите од КосоваПрес кои одлучија, и не згрешија, нам новинарите од Асоцијацијата на балкански новински агенции-АБНА да ни го презентираат репрезенативниот локалитет од 1 век, Улпијана.

Back to top button
Close
Close