0_Магазин.ПорталПатувања

Некои од најдобрите туристички дестинации за 2022 година

Во 1973 година, една млада британска двојка - Тони и Морин Вилер, објави водич за евтини патувања во Азија. Тоа, по случаност, се претвори во глобален туристички бренд наречен „Лонли планет“.

Back to top button
Close
Close