0_Магазин.ПорталЗанимливости

На „туѓа“ венчавка, кумот изненаден од невестата

Пол Шопрони со години се обидувал да ја убеди својата девојка Алаше Пилаве да се омажи за него. Велшанката го одбивала...

Back to top button
Close
Close