0_Магазин.ПорталСемејство

Најчестите митови за единците

Се разбира, никогаш не мора да споделуваат играчки, а нивната соба и приватност речиси секогаш остануваат недопрени. Сепак, точно е дека нивната личност и растењето се засноваат на фактот дека тие се единственото дете во семејството. Следува дел од урбаните митови, лагите и вистината за децата единци.

Back to top button
Close
Close