0_Магазин.ПорталСцена

Најкусите бракови на светската сцена

Нешто повеќе од една седмица заеднички живот, НБА-кошаркарот поднел барање за развод, а причината, официјално, била тоа што бил во алкохолизирана состојба за време на венчањето.

Back to top button
Close
Close