0_Магазин.ПорталСемејство

Научно објаснување зошто децата не сакаат брокули

Истражувањата покажуваат дека оваа група плодови, каде што спаѓаат и карфиолот, кељот и зелката - не се омилени „од практични причини“.

Back to top button
Close
Close