Граѓански секторОстанато

„Назад на терен“ во рамки на Европската фудбалска недела на Специјална олимпијада Македонија

На фудбалскиот терен на гимназијата „Орце Николов“ во Скопје во присуство на повеќе од 60 атлети и 40 тренери, волонтери и членови на семејствата од Скопје, Тетово и Штип заврши одбележувањето на 21 – та Европска фудбалска недела на Специјална олимпијада, која годинава се одржа во рамки на Европската недела на спорт.

Back to top button
Close
Close