КултураКултура.Портал

Награда за најдобар македонски млад џез музичар на Скопскиот џез фестивал во МКЦ

На последниот фестивалски ден од Скопскиот џез фестивал, денеска ќе бидат промовирани две нови изданија на дискографската етикета на фестивалот - SJF Records, и ќе биде доделена наградата за најдобар македонски млад џез музичар.

Back to top button
Close
Close