0_Магазин.ПорталПатувања

Музеј на пропаднати врски во Загреб

Во музејот има и градници, писма, секира, голем велосипед, забна протеза... Ова е првиот ваков приватен музеј во Хрватска, а ист таков е отворен во и Лос Анџелес, САД.

Back to top button
Close
Close