СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Морисон: Пропаднатиот договор со Франција е во интерес на Австралија

Австралискиот премиер Скот Морисон изјави дека е во национален интерес на неговата земја да го раскине договорот од 2016 година со Франција за купување подморници.

Back to top button
Close
Close