0_Македонија.ПорталОпштество

МОН: Утре почнува аплицирањето за студентски стипендии и достава на документи за продолжување на правото на тековни корисници

Од утре започнува пријавувањето за остварување на правото на студентска стипендија, информира Министерството за образование и наука. Согласно условите и критериумите наведени во конкурсот за академската 2021-2022 година, крајниот рок за аплицирање е 15 октомври.

Back to top button
Close
Close